INFO & KONTAKT

Plastemner i RK Plast A/S

Vi blev grundlagt i 1984 og har hovedsæde samt produktion af plastemner i Skive. Vi er en moderne og international sprøjtestøbevirksomhed der fokusere på plastemner og bygger på mange års erfaring inden for udvikling og fremstilling af tekniske plastemner af høj kvalitet.

Takket være vores store know-how, innovative produktudvikling og automatiserede processer leverer vi sprøjtestøbte plastemner til førende kunder indenfor en lang række industrier i Danmark og internationalt.

Vores sprøjtestøbemaskiner til plastemner dækker 25 - 700 tons i lukketryk, og vi kan tilbyde både 1 K støbning såvel som 2 K støbning. Maskinerne er udstyret med robotter eller anden form for avanceret automatiseringsudstyr.

Herudover kan vi tilbyde renrumsproduktion i et separat produktionslokale til fremstilling af plastemner i støvfrit miljø.

Vi er registreret hos Fødevaremyndighederne som producent af fødevarekontaktmaterialer (FKM), og igennem årene har vi oparbejdet en betydelig know-how indenfor dette område og plastemner.


For at styrke vores fortsatte positive udvikling foretager vi løbende investeringer i vores produktion og processer inden for plastemner. For mere information kan du kontakte os på telefon kontakt side.

Vi lægger stor vægt på PARTNERSKABSSAMARBEJDE i en åben og ærlig dialog med vore kunder.

​RK Plast A/S • Fabriksvej 10, 7800 Skive • Phone: 97 58 40 55 • Fax: 97 58 40 48 • E-mail: rkplast@rkplast.dk • CVR-nr: 31 61 94 24